De mesoloog

Mijn naam is Albertine Mulder, oprichter, eigenaresse en professioneel mesoloog van  Mesologiepraktijk Albertine Mulder.

Iedereen wil de meest optimale versie van zichzelf zijn.

Albertine Mulder

Eigenaresse / mesoloog

Mesoloog_bij_stoel

mijn verhaal

Het verhaal achter Mesologiepraktijk Albertine Mulder

Welkom op mijn pagina!

Ik ben Albertine Mulder, mesoloog, en ik ben verheugd dat je hier terecht bent gekomen. Ik woon en werk in het prachtige Giethoorn, waar ik mijn praktijk heb gevestigd.

Gedurende mijn jeugd heb ik te maken gehad met onverklaarbare lichamelijke klachten. De reguliere geneeskunde kon destijds geen oorzaak vinden, aangezien er nog geen diagnose voor was. Echter, het ontbreken van bewijs of een officiële diagnose betekent zeker niet dat er niets aan de hand is!

In de niet reguliere geneeskunde heb ik veel geleerd over de holistische benadering van het menselijk functioneren. Alles wat we doen, eten, drinken, onze levensstijl, gedrag en gedachten hebben invloed op ons welzijn. Als mens zijn we een complex geheel waarin niets op zichzelf staat. Deze unieke benadering van het individu heeft mij enorm geïnspireerd.

Mijn opleiding in de mesologie heeft me een schat aan kennis gebracht. Ik heb zowel de reguliere westerse kennis van fysiologie en anatomie opgedaan, als de eeuwenoude oosterse kennis die meer dan 4000 jaar teruggaat. Mesologie richt zich op het individu. We zijn allemaal uniek en reageren allemaal anders. Dit betekent dat iedere persoon een individuele aanpak verdient!

Ik wil graag de oorzaken achter jouw klachten achterhalen. Waarom gebeurt dit? En wat kan ik samen met jou doen om jouw gezondheid te verbeteren? Samen gaan we op zoek naar het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. Jij wilt immers gewoon van je klachten af.

Wat mij het meest fascineert aan de mesologie is het vermogen om op een andere manier naar klachten te kijken. In mijn praktijk heb ik al vaak mogen ervaren dat mensen aanzienlijke verbeteringen hebben doorgemaakt, zelfs na jarenlange klachten.

Want wie wil er nu niet de meest optimale versie van zichzelf zijn?

Met vriendelijke groet,

Albertine Mulder Mesoloog