De tarieven en vergoedingen

tarieven en vergoedingen

Voor het mesologisch consult

Hier vindt u uitgebreide informatie over de kosten van onze mesologische consulten voor zowel volwassenen als jeugdige cliënten. Daarnaast geven we u ook inzicht in de mogelijke vergoedingen vanuit uw zorgverzekering. Elk consult is zorgvuldig afgestemd op de unieke gezondheidsbehoeften van de cliënt. We begrijpen dat investeren in uw gezondheid een belangrijke beslissing is, en we streven ernaar om transparantie te bieden over alle gerelateerde kosten. Navigeer door de verschillende secties om meer te leren over onze tarieven en de potentiële vergoedingen.

mesoloog-volwassenen-meten

Tarieven

Volwassenen € 120,- intake en consult (75-90 minuten)
Volwassenen € 90,- vervolgconsult (60 minuten)

Onze mesologische consults voor volwassenen zijn zorgvuldig afgestemd op uw persoonlijke gezondheid en welzijn. Deze consulten worden aangeboden voor een tarief van € 120,- (intake en consult) en € 90,- (vervolgconsult)  per consult. Elk consult is een investering in uw gezondheid, en we streven ernaar om u de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. Betalingen kunnen per pin worden voldaan.

tarieven

Jeugd (t/m 12 jaar) € 70,- intake en consult (60 minuten)
Jeugd (t/m 12 jaar) € 70,- vervolgconsult (45-60 minuten)

Voor onze jongere patiënten bieden we speciale jeugdconsults aan. Deze consults zijn afgestemd op de unieke gezondheidsbehoeften van kinderen en jongeren, en worden aangeboden voor een tarief van €70,- per consult. We zorgen ervoor dat elk consult een veilige, ondersteunende en effectieve ervaring is voor de jeugdige cliënt. Betalingen kunnen per pin worden voldaan.

kind_eten-gezond-mesologie

afspraak afzeggen

Afzegging

Mocht een afspraak niet door kunnen gaan, dan horen ik dat graag zo spoedig mogelijk. Indien u binnen 48 uur vóór het consult afzegt, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Vergoedingen

Verzekeringen

In toenemende mate worden mesologische consulten vergoed door zorgverzekeraars. De dekking en vergoedingen kunnen echter variëren, afhankelijk van uw specifieke verzekering en polis. We raden u aan om rechtstreeks contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om de exacte vergoedingen voor mesologische consulten te bevestigen. Vergeet niet dat investeren in uw gezondheid altijd een waardevolle uitgave is, ongeacht de vergoeding van uw verzekering.

logos_ziekenfondsen-mesologie

U heeft een klacht, wat nU?

Klachtenprocedure

Iedere VBAG-therapeut doet er alles aan om jou op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Maak deze kwestie dan kenbaar aan je therapeut. Misschien is er sprake van een misverstand en kom je er samen uit als je datgene bespreekt waarover je ontevreden bent of aangeeft wat je anders wilt. Is het moeilijk je ongenoegen mondeling te uiten? Probeer het je therapeut dan schriftelijk voor te leggen. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten. Meestal lost een goed gesprek met je therapeut jouw onvrede of klacht op.

Komt u er samen niet uit? Klikt u dan hier.